امروزه با پیشرفت علم پزشکی جراحی زیبایی نیز فراگیر شده و همه افراد به دنبال روش های جراحی مختلف برای رفع نواقص صورت خود هستند یکی از رایج ترین عمل های زیبایی که تاثیر بسزایی در زیباتر شدن چهره نیز دارد عمل بینی است که با توجه به این که نوع بینی به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم می شود در این مقاله قصد داریم به بررسی این موضوع که عمل بینی استخوانی چگونه انجام می شود؟ بپردازیم و در این زمینه اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم با ما همراه باشید.

عمل بینی استخوانی چیست؟

بینی استخوانی دارای پوستی نازک و غضروفی با استحکام بالا است و این مورد اصلی ترین تفاوت میان بینی استخوانی و گوشتی محسوب می شود. هدف از انجام عمل بینی استخوانی  ایجاد تغییر در ظاهر و بهبود مشکلات تنفسی است. در واقع بهترین جراح بینی در تهران تعییراتی را در استخوان بینی به منظور اصلاح عیوب ظاهری آن اعمال می کند.

دراغلب بینی های استخوانی روی بدنه اصلی یک قوز وجود دارد و در برخی دیگر نیز پهنای استخوان و یا انحراف مشاهده می شود که این موارد اصلی ترین عوامل بدفرمی ظاهری بینی استخوانی محسوب می شود در عده ای دیگر از افراد دارای بینی استخوانی دچار مشکلات تنفسی مشاهده شده است. ذکر این نکته نیز لازم است که علت بدفرمی بینی استخوانی ژنتیک بوده و یا به دلیل وارد آمدن ضربه سخت به بینی ایجاد خواهد شد.

برای رفع عیوب فوق الذکر، عمل بینی استخوانی بهترین راه کار محسوب می شود و جراح زیبایی با مهارت و تجربه ای که در این انجام این عمل زیبایی دارد این ایرادات را برطرف می کند و در صورت نیاز تغییراتی را در غضروف بینی ایجاد خواهد کرد.

عمل بینی استخوانی چیست؟

ویژگی بهترین پزشک:

❤️ داشتن تجربه کافیپزشک متخصص باید تجربه و سابقه بسیار خوبی داشته باشد.
✅استفاده از تجهیزات مناسبپزشک باید برای ارائه خدمات از تجهیزات خوب و پیشرفته استفاده کند.
❣داشتن برخورد محترمانهپزشک باید با تمامی بیماران رفتار و برخورد محترمانه داشته باشد.
⭐داشتن مدرک معتبرپزشک باید در این زمینه مدرک معتبر داشته باشد.

عمل انواع بینی استخوانی چگونه انجام می شود؟

بینی های استخوانی خود دارای انواع مختلفی هستند که جراحی زیبایی براساس نوع بینی تکنیک مناسب را برای عمل بینی استخوانی به کار می برد که در ادامه به عمل انواع بینی استخوانی می پردازیم:

  • عمل بینی با استخوان پهن: در جراحی بینی با استخوان پهن، جراح بخش وسیع استخوان را تا حد امکان کاهش می دهد و از این طریق علاوه بر پهنا، قوز بینی نیز اصلاح می شود. جراح زیبایی در حین عمل سعی دارد که تغییرات بینی را جهت متناسب نمودن آن با سایر اجزای صورت اعمال کند.

پزشک ابتدا در استخوان بالایی بینی برش هایی را ایجاد کرده سپس دو طرف آن را به سمت داخل بینی فشار می دهد. این فرایند موجب باریکتر شدن بینی خواهد شد که با یکی از دو روش مدیال و جانبی انجام می شود.

  • عمل بینی استخوانی انحرافی: این جراحی برای افرادی به کار برده می شود که علاوه بر عیوب ظاهری بینی، دارای انحراف نیز باشد. جراح زیبایی، استخوان و غضروف را اصلاح کرده و در صورت لزوم برای بازسازی استخوان انحرافی از بافت های پیوندی استفاده می کند.

لازم است که بدانید در عمل بینی استخوانی، پوست بینی تغییر نمی کند بلکه حالت پوست بعد از اصلاح استخوان تغییر پیدا خواهد کرد.

  • عملی بینی با استخوان قوز دار: این نوع بینی که در میان عموم با نام بینی عقابی شناخته می شود و جراح سعی در اصلاح قوز و برآمدگی روی پل بینی را دارد. پزشک برای دسترسی قوز بالای استخوان برش هایی را در زیر پره بینی و کانال هواهی ایجاد می کند و بدین ترتیب تغییرات لازم را اعمال خواهد کرد.
  • عمل بینی استخوانی افتاده: اغلب انواع بینی های استخوانی دارای نوک افتاده ای هستند که یکی از انتظارات متقاضی این جراحی زیبایی رفع این افتادگی است. جراح برای این منظور از دیگر نواحی بدن مانند گوش و یا دنده غضروف بر می دارد و با پیوند آن به نوک بینی، افتادگی را برطرف می کند.

جراح در این مورد به منظور دستیابی به نتیجه مناسب و دلخواه در نوک بینی افتاده، در جهت مطلوب چرخش ایجاد می کند.

  • عمل بینی استخوانی با پوست نازک: اکثریت انواع بینی های استخوانی پوست نازکی دارند و این مورد می تواند به دلیل کم بودن بافت چربی در زیر پوست موجب دشواری این جراحی زیبایی شود. در حقیقت نازکی پوست بینی استخوانی ممکن است به خوبی نامنظمی های استخوان زیرین را نپوشاند.

کلیه جزئیات اسکلت زیرین بینی که حالت برجستگی و یا فرورفتگی دارد در زیر پوست نازک قابل مشاهده خواهد بود و این موضوع موجب دشوار شدن این جراحی می گردد البته این امر در قیمت جراحی بینی استخوانی نیز تاثیر گذار است.

روش های عمل بینی استخوانی

در حالت کلی عمل بینی استخوانی با یکی از روش های ذیل انجام می شود:

  • جراحی بینی استخوان به روش باز: این روش برای بینی های که استخوان بزرگی دارد استفاده می شود زیرا جراح باید برای این که بتواند تغییرات لازم را بر روی استخوان اعمال کند به آن دسترسی مستقیم داشته باشد لذا بعد از بیهوشی کامل متقاضی، برش هایی را روی بینی ایجاد می کند.
  • جراحی بینی استخوانی به روش بسته: جراح از این روش برای رفع ایرادات ظاهری بینی با هدف زیباسازی استفاده می کند. جراح در قسمت داخلی سوراخ بینی برش هایی را ایجاد کرده و تنها با بلند کردن پوست فرایند زیبایی را انجام می دهد. معمولا این روش از عمل بینی استخوانی بدون بیهوشی بوده و در مدت زمان کوتاهی انجام خواهد شد.

مزایای جراحی بینی استخوانی

برخی از مهم ترین مزیت های عمل بینی استخوانی به قرار ذیل است:

مزایای جراحی بینی استخوانی

  • اصلاح پل و نوک بینی: اگر در حالت تمام رخ و یا نیم رخ از بینی خود رضایت چندانی ندارید و یا این که از قوز روی استخوان بینی و یا افتادگی نوک بینی خود رنج می برید با جراحی بینی استخوانی می توانید تمامی این عیوب را اصلاح کنید.
  • متعادل کردن اجزای صورت: بینی در مرکز صورت قرار دارد و تاثیر بسزایی در جذابیت و زیبایی چهره می گذارد. گاهی حالت بینی موجب نامتقارنی صورت می شود و یا در برخی افراد شکل بینی در پهنای گونه آن ها تاثیر گذاشته که در تمامی این موارد با عمل بینی استخوانی می توان تعادل را در صورت برقرار کرد.
  • کوچک شدن بینی: اگر بینی بزرگ و پهنی دارید می توانید برای درمان زیبایی به جراح متخصص مراجعه کنید که در فرایند این جراحی استخوان و غضروف بینی کاهش یافته و نتیجه نهایی آن باریک تر و ظریف تر شدن بینی خواهد بود.
  • اصلاح ناهنجاری ها: عمل بینی استخوانی علاوه بر جنبه زیبایی دارای جنبه درمانی نیز می باشد. اگر به دلیل آلرژی در حفره بینی التهاب ایجاد می شود و در نهایت تنفس را برایتان دشوار کرده با کمک جراحی، ساختارهای بینی بهبود پیدا کرده و راحت تر می توانید تنفس داشته باشید. در این شرایط حتی در صورت آلرژی در بالاترین حد ممکن، نفس کشیدن برای شما راحت خواهد بود.
  • درمان پولیپ بینی: جراح زیبای بینی برای افرادی که از پولیپ بینی رنج می برند، عمل بینی استخوانی را توصیه می کند و جراح در زمان عمل، پولیپ بینی را نیز درمان خواهد کرد.
  • اصلاح انحراف سپتوم بینی: یکی از اصلی ترین دلایل ایجاد اختلال در تنفس و بروز عفونت های سینوسی عدم قرارگیری سپتوم بینی در مرکز است. در این وضعیت جراح در زمان عمل بینی استخوانی انحراف سپتوم را نیز اصلاح می کند.

مزایای جراحی بینی استخوانی

انواع مدل عمل بینی استخوانی

برای انتخاب فرم بینی توصیه می کنیم که یک الی دو جلسه مشاوره قبل از عمل با جراحی زیبایی داشته باشید و با توجه به این که این دسته از جراحان از علم زیباشناسی برخوردارند در این زمینه راهنمایی های لازم را به متقاضیان ارائه می دهند.

انواع مدل جراحی بینی استخوانی شامل موارد ذیل می شود:

  • جراحی بینی استخوانی عروسکی: این نوع جراحی که با نام عمل بینی فانتزی نیز عمومیت دارد، جراح زیبایی بعد از رفع ایرادات ظاهری اندازه استخوان بینی را بسیار کوچک کرده و با ایجاد قوس بر روی پل بینی فاصله لب بالایی تا نوک بینی را بیشتر می کند.
  • جراحی بینی استخوانی نیمه فانتزی: این جراحی نیز از نظر شکل ظاهری تا حدودی مشابه بینی عروسکی است با این تفاوت در نوع نیمه فانتزی میزان قوس ایحاد شده بر روی پل بینی کمتر بوده و در نتیجه فاصله نوک تا لب بالایی نیز کمترخواهد بود و به طور معمول این فاصله حدودا 90 الی 105 درجه در نظر گرفته خواهد شد.
  • جراحی بینی استخوانی طبیعی: در این عمل زیبایی بر خلاف دو روش قبلی بر روی پل بینی قوس ایجاد نشده و نوک بینی نیز به سمت بالا هدایت نمی شود و پزشک این عمل زیبایی را تنها با هدف رفع عیوب و ایرادات ظاهری انجام می دهد.

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

در اولین مرحله اقدام برای جراحی بینی استخوانی بایستی به جراح متخصص و باتجربه مراجعه کنید و سپس نکات ذیل را قبل از انجام این جراحی زیبایی رعایت کنید:

  • از دو هفته قبل از عمل بینی استخوانی از مصرف داروهای رقیق کننده خون خودداری کنید. زیرا موجب افزایش شدت خونریزی در زمان عمل خواهد شد.
  • استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی را از دو هفته قبل از جراحی بینی کاملا قطع کنید.
  • اگر به بیماری خاصی مبتلا هستید و برای درمان دارو مصرف می کنید حتما این موضوع را با پزشک در جریان بگذارید.
  • از ساعت 12 شب قبل از عمل چیزی نخورید زیرا معده باید در زمان جراحی زیبای بینی استخوانی خالی باشد.
  • آزمایشات تجویز شده توسط پزشک را قبل از جراحی انجام دهید و جواب آن را به همراه سایر مدارک پزشکی مورد نیاز در روز جراحی به همراه داشته باشید.

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

برای این که میزان عوارض جانبی ناشی از این عمل زیبایی را کاهش دهید و همچنین به منظور دریافت نتیجه دلخواه توصیه می کنیم که نکات مراقبتی ذیل را بعد از جراحی بینی استخوانی رعایت نمایید:

  • بعد از عمل بینی استخوانی به منظور کاهش تورم و جلوگیری از کبودی برای 2 الی 3 روز اول از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • نباید تا مدتی که پزشک اعلام نموده استحمام کنید. اسپلینت و یا بانداژ نیز به مدت یک هفته بر روی بینی قرار دارد که نباید درطی این مدت 7 روز این بانداژ خیس شده و یا برداشته شود زیرا تاثیر منفی در نتیجه نهایی این عمل زیبایی خواهد داشت.
  • داروهایی که توسط پزشک تجویز شده را در زمان تعیین شده مصرف کنید.
  • چند هفته بعد از جراحی بینی استخوانی، در صورت لزوم و با توجه به تجویز پزشک باید بینی را ماساژ دهید. برای این منظور انگشت شصت دو دست را در دوطرف بینی قرار دهید و بینی را از بالا به پایین ماساژ دهید. دقت داشته باشید که در حین ماساژ، بینی نباید به سمت گونه ها کشیده شود.

عوارض و خطرات عمل بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی مانند هر جراحی زیبایی عوارض و خطراتی دارد گه شامل موارد زیر است:

  • عفونت 
  • خونریزی
  • واکنش به مواد بیهوشی
  • احتمال ناهموار بودن ظاهر بینی
  • نیاز به جراحی مجدد و ترمیم
  • به مشکل خوردن تنفس از طریق بینی
  • تغییر حس بویایی
  • اسکار یا جای زخم

بهترین مدل عمل بینی استخوانی

هرفردی برای جراحی بینی استخوانی نمی تواند به سمت بهترین مدل بینی برود و حتما به صورت همان مدل خاص جراحی شود بلکه بر اساس چهره فرد و شرایط فردی بهترین مدل برای شخص انتخاب می شود. با توجه به شکل صورت هر فرد جراح تصمیم میگیرد که مدل بینی به چه صورت باشد. مدل هربینی برای صورت کشیده و برای صورت گرد و چاق فرق دارد. به طور کلی در هنگام مشاوره با پزشک بهترین مدل بینی بر اساس چهره فرد مشخص می شود.

کلام آخر

عمل بینی استخوانی نوعی جراحی زیبایی است که  با هدف اصلاح و رفع عیوب ظاهری از طریق تغییر شکل ساختار استخوان های بینی توسط جراح زیبایی انجام می شود. تورم جراحی بینی استخوانی در مقایسه با بینی گوشتی کمتر بوده و در طی مدت زمان کمتری بهبود می یابد. لازم است ک قبل از اقدام برای این نوع عمل زیبایی حتما با پزشک متخصص زیبایی مشاوره داشته باشید.

5/5 - (1 امتیاز)