ما در این مقاله سعی داریم شما را با جراحی بینی ترمیمی آشنا کنیم. جراحی بینی یکی از اعمال جراحی است که فرآیند آن پیچیده است و به همین دلیل نیاز به دقت و مهارت جراح دارد. آناتومی داخل بینی نسبت به سایر قسمت های صورت و بینی حساس تر است و هر تغییری هر چقدر هم جزئی باشد بر ظاهر صورت تاثیر می گذارد. اگر مقدار بافت برداشته شده کافی نباشد، می تواند منجر به نارضایتی بیمار شود. ساختار بینی از استخوان و غضروف تشکیل شده است و خون رسانی به این ناحیه انجام نمی شود، بنابراین آسیب ها و جراحات این ناحیه ممکن است التیام نیافته و تعادل صورت و بینی را مختل کند. بسیاری از افرادی که می خواهند چهره ای زیباتر و جذاب تری داشته باشند اقدام به جراحی بینی می کنند. جراحی کوچک کردن بینی که به آن رینوپلاستی گفته می شود، یکی از رایج ترین جراحی های پلاستیک صورت است. در ادامه برای آشنا شدن با جراحی بینی ترمیمی با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

جراحی ترمیمی بینی

جراحی بازسازی بینی به عنوان رینوپلاستی تجدید نظر شناخته می شود. این عمل به دو نوع تقسیم می شود. گروه اول شامل مواردی است که فرد در اثر تصادف دچار نقص در تمام یا بخشی از بافت بینی خود می شود. در این صورت بینی نیاز به ترمیم و بازسازی دارد، جراح پلاستیک بافت بینی را ترمیم یا بازسازی می کند که نیاز به روش های جراحی متعدد و پیچیده ای دارد. دسته دوم از عمل های ترمیم بینی که بیشتر رایج است و نامیده می شود، به عمل ثانویه یا روتوش بینی اشاره دارد. در این نوع عمل، فرد عمل بینی انجام داده است و اکنون به دلایل مختلف از شکل و عملکرد بینی خود راضی نیست و نیاز به تکرار عمل را احساس می کند. می توان گفت که این عمل بسیار مهمتر از عمل اولیه است و کار جراحی دشوارتر است زیرا بافت بینی در طول عمل اولیه دچار تغییراتی شده است که کار را برای جراح ترمیم بینی دشوارتر می کند. برای آشنا شدن با هزینه جراحی بینی ترمیمی به مقاله مربوطه مراجعه فرمایید.

 

هزینه جراحی بینی

نوع بینیقیمت
عمل بینی گوشتیشروع قیمت از 35 تومان
عمل بینی استخوانی شروع قیمت از 25 تومان
عمل بینی ترمیمیشروع قیمت از 50 تومان
عمل انحراف بینیشروع قیمت از 20 تومان

دلیل انجام جراحی ترمیم بینی چیست ؟

این جراحی در صورتی انجام می شود که عملکرد بینی شما مختل شده باشد. به عنوان مثال، مشاهده شده است که افراد پس از جراحی بینی دچار مشکلات تنفسی می شوند و یا بینی آن ها هنگام نفس کشیدن صدا ایجاد می کند. گاهی اوقات افراد هنگام خواب نمی توانند به درستی نفس بکشند. بنابراین برای اینکه روند تنفسی به حالت عادی برگردد، باید جراحی ترمیمی انجام دهید. اگر لوله های بینی انحنای لازم را نداشته باشند، برای ایجاد تقارن لازم باید عمل را تکرار کرد. اگر غضروف نوک بینی از بین رفته است، افتادگی نوک بینی را ترمیم کنید. اگر قوز بینی در اولین جراحی به درستی بریده نشده باشد، آن را اصلاح کنید. در برخی موارد نوک بینی به طور غیر طبیعی به سمت بالا کشیده می شود که باید با جراحی ترمیمی بهبود یابد.

دلیل انجام جراحی ترمیم بینی چیست ؟

مزایای جراحی بینی ترمیمی :

رینوپلاستی ترمیمی به بهبود تناسبات بینی و هماهنگی آن با سایر اجزای صورت کمک می کند. این روش می تواند شکل و اندازه بینی را تغییر دهد و تاثیر مثبتی بر ظاهر کلی صورت شما داشته باشد. اگر از مشکلاتی مانند انحراف بینی، آرتریت بینی یا سایر مشکلات تنفسی رنج می برید، جراحی بینی ترمیمی می تواند به بهبود عملکرد تنفسی شما کمک کند. برخی از افراد به دلیل شکل و اندازه بینی خود از کمبود اعتماد به نفس رنج می برند. با انجام جراحی ترمیمی بینی و بهبود ظاهر بینی، اعتماد به نفس شما بیشتر می شود. برخی از مشکلات بینی می توانند بر کیفیت زندگی شما تأثیر منفی بگذارند، مانند مشکلات مزمن تنفسی، اختلالات خواب و مشکلات تنفسی در حین ورزش و فعالیت های روزانه که اصلاح این مسائل کیفیت زندگی شما را بهبود می بخشد. برخی افراد به دنبال این هستند که شکل و اندازه بینی خاصی داشته باشند که با شکل طبیعی آن ها مطابقت نداشته باشد. جراحی بینی ترمیمی می تواند به شما در رسیدن به اهداف ظاهری و رسیدن به بینی مورد نظر کمک کند. جراحی مزایا و محدودیت های خود را دارد و قبل از تصمیم گیری در مورد رینوپلاستی ترمیمی باید با پزشک متخصص مشورت کرد و انتظارات، خطرات و نتایج احتمالی را در میان گذاشت.

بعد از جراحی بینی چه مراقبت هایی باید انجام داد ؟

در ادامه با مراقبت های بعد از جراحی بینی آشنا می شوید :

کنترل تورم :

تورم در چند روز اول پس از جراحی بیشتر است. برای کاهش تورم، بیشتر دراز بکشید و سر خود را بالا نگه دارید. استفاده از یخ یا پتوی یخ روی ناحیه بینی ممکن است مفید باشد. از قرار دادن مستقیم یخ روی پوست خودداری کنید و آن را با یک پارچه نرم بپوشانید.

ترشحات و خونریزی :

پس از جراحی، مقداری ترشح و خونریزی بینی را تجربه خواهید کرد. برای کنترل ترشحات از پارچه های نرم و تمیز استفاده کنید. از خمیر دندان، مواد شوینده لباسشویی یا هر محرک دیگر خودداری کنید. در صورت خونریزی شدید و مداوم باید به پزشک اطلاع دهید.

مصرف قرص های ضد التهاب :

پزشک قرص های ضد التهابی برای کاهش درد و تورم تجویز می کند. دستورالعمل مصرف را به دقت دنبال کنید و در صورت لزوم از مسکن های موضعی استفاده کنید.

رعایت توصیه های پزشک :

پزشک توصیه های خاصی به شما خواهد داد. این شامل استفاده از محافظت از بینی در صورت لزوم، محدود کردن فعالیت بدنی، رژیم غذایی مناسب و مصرف داروهای تجویز شده است. تمام توصیه ها را با دقت دنبال کرده و در صورت بروز هرگونه مشکل یا سؤال با پزشک خود مشورت کنید.

بعد از جراحی بینی چه مراقبت هایی باید انجام داد ؟

چند بار می توان جراحی ترمیمی بینی انجام داد ؟

هر گونه جراحی ترمیمی بینی که بیش از حد انجام شود با عوارض همراه خواهد بود و اگر عوارض بیش از حد شود، سلامت شما را به خطر می اندازد و ظاهر شما را زشت می کند. بنابراین، مشاوره با یک جراح مجرب و ماهر می تواند شما را از انجام بیشتر بازسازی بینی نجات دهد. بعضی از عوامل می تواند در دفعات جراحی ترمیمی تاثیر داشته باشد که در ادامه به آن می پردازیم :

بیمار :

قبل از جراحی، باید حقایق را با ذهنی باز بپذیرید. جراح بینی محدودیت های بینی را تا حد امکان اصلاح می کند و بینی شما را هم از نظر ظاهری و هم از نظر بهبود مشکلات تنفسی اصلاح می کند اما بیمار باید قدر این تغییرات و اصلاحات را بداند. بهتر است انتظارات خود را بر اساس واقعیت ها کمی منطقی تر کنید. اگر بیمار انتظارات غیر واقعی از نتیجه جراحی بینی خود داشته باشد، به احتمال زیاد از نتیجه نهایی راضی نخواهد بود.

پیچیدگی :

با هر روش ترمیم، این روش کمی پیچیده تر می شود. هر چه پیچیدگی بیشتر باشد، عوامل متغیر محدودتر می شود. پس از اولین جراحی، توانایی ایجاد تغییرات احتمالی کاهش می یابد و هدف اصلاح ناهنجاری ها است. با این حال، بسته به آنچه تغییر کرده است، این نتیجه ممکن است متفاوت باشد.

پزشک :

عواملی مانند توانایی، تجربه و مهارت جراح ممکن است بر نتایج و درصد نیاز شما به جراحی بیشتر تأثیر بگذارد. اگر از عمل خود به نتیجه دلخواه نرسیدید، دو راه پیش رو دارید که هر کدام فرآیندهای خاص خود را دارند.

بهترین زمان برای انجام جراحی ترمیمی

واقعیت این است که فاصله زمانی بین جراحی اولیه بینی و جراحی ترمیمی حداقل یک سال است. دلایل متعددی وجود دارد که چرا باید این فاصله زمانی رعایت شود. اولین و مهمترین دلیل این است که در این مدت بینی به طور کامل ترمیم نشده و پوست بینی به استخوان جوش نیامده است. بنابراین، بینی به دلیل برش های جدید بیشتر آسیب پذیر است. بنابراین این دوره نقاهت باید به طور کامل تکمیل شود تا پس از برش های جدید و مکرر هیچ عارضه خطرناکی ایجاد نشود. دلیل دوم این است که گاهی اوقات افراد حساسیت زیادی به بینی دارند، بنابراین پزشک توصیه می کند که این مدت زمان بگذرد و تورم بینی به طور کامل از بین برود. زمانی که نتیجه نهایی جراحی بینی مشخص شد، فرد می تواند تصمیم بگیرد که آیا جراحی ترمیمی انجام دهد یا خیر. بنابراین به این دلایل مردم باید حداقل یک سال صبر کنند. برای آشنا شدن با عوارض جراحی بینی به مقاله مربوطه مراجعه فرمایید.

هزینه جراحی بینی ترمیمی چقدر است ؟

گاهی اوقات، به دلیل مشکلاتی که بوجود آمده است، افراد به پزشک و جراح باز می گردند و موافقند که هیچ کمک هزینه ای پرداخت نمی شود، اما سایر بستری شدن و هزینه های جراحی باید پرداخت شود. در مواردی که افراد به جراحان دیگر مراجعه می کنند، پزشکان بسته به تعداد مشکلات پیش آمده در بینی و بر اساس سطح تخصص خود، هزینه های متفاوتی را برای انجام جراحی ترمیم بینی دریافت می کنند. تمامی این هزینه ها پس از بررسی ها و بررسی های دقیق مشخص می شود. پس بهتر است ابتدا خود را معاینه کنید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید. رینوپلاستی ترمیمی یکی از انواع جراحی بینی است که تا حد زیادی از حساسیت خاصی برخوردار است. زیرا این عمل برای کسانی انجام می شود که یک بار عمل بینی انجام دادند و پس از دیدن نتیجه عمل به دلایل مختلف تصمیم به تکرار عمل بینی می گیرند. جراحی ترمیمی بینی را رینوپلاستی ثانویه می نامند.

هزینه جراحی بینی ترمیمی چقدر است ؟

مراقبت های قبل از جراحی بینی ترمیمی :

اگر می خواهید برای جراحی ترمیمی بینی نزد جراح بینی دیگری بروید، بهتر است تمام موارد از جراحی اول و عکس های قبل و بعد از جراحی بینی را در اختیار جراح دوم قرار دهید تا بتواند تصمیم خوبی برای بینی شما بگیرد. گاهی اوقات برای جراحی ترمیمی بینی بیهوشی ضروری است که در این صورت باید قبل از بیهوشی آزمایشاتی انجام شود. در برخی موارد جراحی بازسازی بینی بدون بیهوشی و با بی حسی موضعی انجام می شود. برای اصلاح عیوب ریز بینی مانند غیر قرینگی و بیرون زدگی استخوانی می توان جراحی ترمیمی بینی را با روش بسته انجام داد اما برای رفع عیوب جدی بینی، جراحی باز انجام می شود. ممکن است برای ترمیم نیاز به برداشتن غضروف گوش یا دنده باشد و پزشک معالج قبل از عمل توضیحات لازم را به بیمار ارائه می دهد.

جراحی بینی ترمیمی و جراحی اولیه چه تفاوت هایی دارد ؟

تفاوت های بسیار اساسی بین این دو وجود دارد. از دیدگاه جراحان پلاستیک، جراحی بینی بسیار سخت تلقی می شود. در نتیجه، عمل های بعدی بر روی بینی می تواند بسیار دشوارتر باشد. بزرگترین و مهمترین تفاوت روحیات و احساسات فرد بیمار است. زمانی که فردی برای اولین بار جراحی بینی را انجام می دهد با امید و آرزوی بهتر شدن و با رضایت قلبی این عمل را انجام می دهد. اگر عمل مجدد تحت فشار، استرس، مشکل در تنفس، نگرانی از نظرات و انتقاد از دانش و از دست دادن اعتماد به نفس انجام شود. بنابراین این جراحی برای بیمار حساس بوده و نیاز به همکاری و تعامل جراح و بیمار دارد.

نکات مهم درباره جراحی بینی ترمیمی

اگر قصد جراحی بینی را دارید، اولین قدم این است که اطمینان حاصل کنید که جراح پلاستیکی که انتخاب می کنید تجربه کافی در زمینه جراحی بینی دارد. جراحان مجرب بینی قطعا موارد بیشتری را برای بازسازی بینی دیدند و به همین دلیل مهارت بالایی در این زمینه کسب کردند. استفاده از روش های مختلف برای شبیه سازی فرم بینی بعد از جراحی یکی از راه های موثر برای نشان دادن نتایج احتمالی به بیمار است. در نهایت تصمیم شما برای انجام جراحی بینی کاملا شخصی است. انتخاب یک جراح پلاستیک با تجربه با سوابق و فعالیت های قابل قبول ممکن است بیشترین شانس شما برای دستیابی به بهترین نتیجه بازسازی بینی باشد. بسیاری از افرادی که از نتیجه جراحی بینی اولیه خود راضی نیستند و می خواهند جراحی بینی ترمیمی انجام دهند.

نکات مهم درباره جراحی بینی ترمیمی

کلام آخر

قبل از انجام این روش سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)