ما در این مقاله سعی داریم شما را با جراحی بینی استخوانی آشنا کنیم. امروزه جراحی بینی یکی از دغدغه هایی است که اکثر افراد با آن مواجه هستند که در این میان درصدی از افراد بینی با ساختار استخوانی دارند. اما قبل از هر اقدامی در خصوص جراحی بینی، مشاوره گرفتن از چندین جراح بینی مجرب، آشنایی با ساختار کلی بینی و روش های مختلف و روش های جراحی به شما کمک می کند تا روند مناسب تری را برای کسب نتیجه مطلوب و خیره کننده طی کنید. در ادامه برای آشنا شدن با جراحی بینی استخوانی با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

عمل بینی استخوانی

بعضی از افراد وجود دارند که از فرم بینی استخوانی خود ناراضی هستند و گمان می کنند بینی آن ها با صورتشان یکسان نیست و تطابق ندارد. این افراد برای این که ظاهر بینی آن ها بهتر شود دست به جراحی بینی می زنند. بارزترین ویژگی بینی استخوانی، برآمدگی، کشیده و ناهموار بودن سطح استخوانی آن است که می تواند از جذابیت چهره کاسته شود. عدم تقارن بینی در اثر تصادف یا آسیب منجر به عدم هماهنگی ترکیب صورت می شود. در چنین شرایطی جراحی بهترین و دائمی ترین راه حل برای اصلاح فرم بینی است. برای اطلاع از قیمت جراحی بینی استخوانی با بهترین پزشکان مشورت کنید.

عمل بینی استخوانی 

ویژگی بهترین جراح بینی:

❤️ داشتن تجربه کافیپزشک متخصص باید تجربه و سابقه بسیار خوبی داشته باشد.
✅استفاده از تجهیزات مناسبپزشک باید برای ارائه خدمات از تجهیزات خوب و پیشرفته استفاده کند.
❣داشتن برخورد محترمانهپزشک باید با تمامی بیماران رفتار و برخورد محترمانه داشته باشد.
⭐داشتن مدرک معتبرپزشک باید در این زمینه مدرک معتبر داشته باشد.

چه تغییراتی در جراحی بینی استخوانی صورت می گیرد ؟

در ادامه با تغییراتی که می توان در جراحی بینی استخوانی انجام داد آشنا می شوید :

رینوپلاستی اضافی :

جراحان می توانند با استفاده از پیوندهای غضروفی از سپتوم یا گاهی اوقات کاشت سیلیکونی به بینی اضافه کنند که به آن رینوپلاستی اضافه می گویند. این نوع عملیات امکان ایجاد یک پل یا یک نقطه مسطح را فراهم می کند.

پل بینی :

اگر پل بینی عمل شود، جراح استخوان و غضروف ایجاد کننده برآمدگی را برمی دارد. سپس می توان بینی را شکست تا تکه های استخوان باقی مانده را به هم نزدیک کند و در نتیجه بینی باریک تر شود.

عرض :

با شکستن و حرکت دادن استخوان کناری بینی، جراح می تواند عرض بینی را کم کند و ظاهر باریک تری ایجاد کند.

طول :

در این روش پزشک می تواند سپتوم بینی را تنظیم کند زیرا باعث باریک شدن نوک بینی می شود و طول بینی کمتر می شود. تغییر موقعیت غضروف نوک بینی به شما این امکان را می دهد که طول بینی را تنظیم کنید.

چه تغییراتی در جراحی بینی استخوانی صورت می گیرد ؟

نحوه جراحی بینی استخوانی

جراحی بینی غضروفی به دو صورت باز و بسته انجام می شود، البته توصیه می شود که انتخاب روش جراحی را به جراح بینی خود بسپارید تا بر اساس ویژگی ها و عیوب بینی بهترین روش را انتخاب کند. در جراحی بینی باز، جراح بینی یک برش کوچک روی کلوملا ایجاد می کند و پس از جداسازی پوست از اسکلت بینی، تغییرات لازم را روی بینی اعمال می کند. در برخی موارد تقویت غضروف و اسکلت بینی ضروری است که در این صورت جراح از غضروف گوش یا دنده های بیمار استفاده می کند. پس از اتمام ترمیم عیوب بینی، ناحیه بریده شده دوباره به هم دوخته می شود و برای فرم دهی بهتر بینی گچ می شود. اما در جراحی بینی استخوانی بسته، هیچ برشی روی بینی ایجاد نمی شود و تمام برش ها در داخل بینی ایجاد می شود. در روش باز، جراح بینی بهترین دید را نسبت به عیوب بینی دارد و به راحتی می تواند عیوب استخوانی نوک بینی را اصلاح کند در حالی که دسترسی به نقاط بینی در روش بسته دشوارتر است.

چه افرادی کاندیدای مناسب جراحی بینی استخوانی هستند ؟

افرادی که از شکل و ظاهر بینی خود بسیار ناراحت هستند و می خواهند آن را بهبود بخشند. افراد ممکن است بخواهند شکل بینی خود را به دلیل انحراف بینی، اندازه نامتعادل قسمت های بینی یا ترکیبات دیگر تغییر دهند. افرادی که مشکلات تنفسی و عوارضی مانند انسداد راه هوایی بینی دارند، باعث مشکلات تنفسی، سردرد، مشکلات خواب و کاهش حس بویایی می شوند. در این موارد، رینوپلاستی می تواند تنفس را بهبود بخشد و عوارض ناشی از آن را کاهش دهد. افرادی که دارای انحراف بینی هستند که باعث عدم تعادل در ظاهر صورت می شود و منجر به عوارضی مانند سردرد، مشکل خواب و کاهش حس بویایی می شود. رینوپلاستی استخوان می تواند این انحراف را اصلاح کرده و علائم مرتبط را کم کند. اما تصمیم نهایی برای انجام جراحی بینی باید توسط پزشک متخصص و با مشورت کامل شما صورت گیرد. او می تواند شما را با توجه به شرایط، نیازها و انتظارات شما راهنمایی کند و تصمیم درستی برای شما بگیرد.

نحوه جراحی بینی استخوانی 

بهترین فرم بینی برای بینی های استخوانی :

بینی های استخوانی از جمله بینی هایی هستند که به صاحبان خود آزادی انتخاب فرم جدید را دادند. این بینی ها به لطف ساختار محکم خود پتانسیل پذیرش شکل جدیدی را خواهند داشت. این افراد می توانند انواع مختلفی از فرم ها و نیمه فانتزی را انتخاب کنند. البته قبل از اصرار بر مدل انتخابی بهتر است با پزشک مشورت کنید. محبوب ترین شکل بینی در افرادی که جراحی بینی انجام دادند عمل بینی طبیعی است.

برای جلوگیری از ابتلا به عوارض جراحی بینی چه باید کرد ؟

پزشکان متخصص و تیم مراقبت در کلینیک کارن تمامی مشاوره ها و آموزش های لازم را برای به حداقل رساندن عوارض جراحی بینی و تسهیل دوره نقاهت به شما ارائه می دهند. قبل از عمل، مکمل های غذایی تجویز شده توسط پزشک را به موقع و به مقدار کافی مصرف کنید. از آب و مایعات کافی استفاده کنید. از مصرف داروهای ضد التهاب و رقیق کننده های خون مانند آسپرین و ایبوپروفن به تنهایی خودداری کنید. شب قبل از عمل استراحت کافی داشته باشید. بعد از عمل طبق دستور پزشک از کمپرس سرد برای ماساژ بینی و ناحیه اطراف آن استفاده کنید تا تورم کم شود. در صورت احساس درد، از پزشک خود بخواهید که داروی ضد درد تجویز کند. رو به بالا و به پشت بخوابید برای این کار می توانید از چند بالش استفاده کنید و از چرخش او به پهلوی دیگر جلوگیری کنید. رژیم غذایی ملایم و مغذی بدون نمک داشته باشید، زیرا مصرف نمک در طول خواب بهبودی فشار خون را افزایش می دهد و تورم بینی را افزایش می دهد. مصرف هر نوع تنباکو را حداقل 2 هفته قبل و بعد از جراحی بینی قطع کنید.

بهترین مدل جراحی بینی استخوانی

طبق آناتومی صورت و شرایط فردی می توان بهترین مدل را انتخاب کرد. بعضی از افراد صورت های تپل، گرد و یا کشیده دارند که طبق صورت آن ها باید بهترین مدل برای جراحی بینی انتخاب شود. در برخی موارد بسته به شکل و آناتومی بینی نمی توان انتظار نوع خاصی از بینی را داشت. از آنجایی که شکل کلی بینی به پزشک اجازه نمی دهد نتیجه مورد انتظار را ارائه دهد، بنابراین باید به این سوال فکر کنید. به طور کلی بهترین مدل بینی باید در جلسات مشاوره ای که با پزشک دارید مشخص شود. مدل های مختلفی برای انجام جراحی استخوان بینی وجود دارد. بینی های استخوانی به دلیل استخوان های محکم و منسجمی که در ساختار خود دارند، می توانند نتایج مطلوبی را در بسیاری از روش های جراحی ارائه دهند. برای آشنا شدن با تفاوت جراحی بینی استخوانی و گوشتی به مقاله مربوطه مراجعه فرمایید.

بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد ؟

بینی افراد به دو دسته استخوانی و گوشتی تقسیم می شود. همانطور که از نام آن پیداست این بینی استخوانی است و استخوان و غضروف زیادی در زیر پوست وجود دارد و استخوان این نوع بینی بسیار محکم و استحکام زیادی دارد. این بینی ها قوز دارند و قوز آن ها در نیمرخ به وضوح قابل مشاهده است. بینی های استخوانی بر خلاف بینی های گوشتی که پوست کلفتی دارند، دارای پوست نازکی هستند که نقش مهمی در سهولت عمل جراحی دارد. در واقع یکی از نکاتی که توسط بسیاری از جراحان بینی تشخیص داده می شود این است که جراحی بینی استخوانی بسیار راحت تر از جراحی بینی گوشتی است و بهترین مدل عمل بینی استخوانی برای افراد می باشد. یکی از مهم ترین تفاوت های جراحی بینی استخوانی با جراحی بینی گوشتی، روش و نتیجه آن است. جراحی بینی باید توسط جراح مجرب بینی انجام شود زیرا غضروف بینی ضعیف تر است و در نتیجه عمل جراحی آن دشوارتر خواهد بود.

بهترین مدل جراحی بینی استخوانی 

مدت زمان جراحی بینی استخوانی :

جراحی بینی مدت زمان دقیقی ندارد. زیرا بستگی به نوع ساختار بینی و تغییرات آن دارد. اما بین 1 تا 2 ساعت طول می کشد. در ضمن اگر بعد از عمل بیمار مشکل خاصی نداشته باشد مرخص می شود. پس از جراحی بینی، بهتر است در هنگام خروج از بیمارستان یک نفر همراه شما باشد. پس از جراحی، اثرات بیهوشی باقی می ماند و ممکن است هوشیاری کافی برای رانندگی به خانه نداشته باشید. بنابراین داشتن یک همراه بعد از عمل بینی ضروری به نظر می رسد. بهترین کار این است که بهترین جراحی بینی را برای انجام جراحی بینی استخوانی خود انتخاب کنید.

نتایج جراحی بینی استخوانی چگونه است ؟

نتیجه جراحی برای اکثر این نوع بینی ها مطلوب و موفقیت آمیز بوده است زیرا از نظر پوست، بافت و غضروف یکی از ایده آل ترین انواع بینی است. جراحی استخوان بینی باید توسط بهترین جراح بینی انجام شود تا بر اساس نوع و ساختار بینی نتایج مطلوب حاصل شود. در طول جلسات مشاوره، یک جراح بینی خوب، بینی را از همه جهات بررسی می کند و سپس بهترین عملکرد جراحی را بر اساس شکل و فرم متناسب با اجزای صورت انتخاب می کند. به دلیل نازک بودن پوست بینی های استخوانی، کوچکترین تغییر شکل ها و بی نظمی ها بر روی غضروف دیده می شود به همین دلیل جراحی بینی باید توسط جراح بینی با تجربه انجام شود.

تامپون بعد از جراحی بینی استخوانی

بعد از جراحی بینی از تامپون در داخل سوراخ های بینی استفاده می شود. این شامل جذب خون و ترشحات بینی بعد از جراحی است. پد از خشک شدن بینی پس از جراحی جلوگیری می کند. تامپون از پنبه یا گاز استریل ساخته شده است و باید یک تا دو روز در بینی بماند سپس برای برداشتن آن به جراح مراجعه کنید. استفاده از تامپون در گذشته بسیار رایج بود اما به دلیل درد و ناراحتی خفیفی که هنگام برداشتن آن ایجاد می شد، اکثر جراحان بعد از جراحی بینی از تامپون استفاده نمی کنند. اثرات بیهوشی بعد از جراحی بینی را بخوانید. در صورت استفاده از تامپون امکان تنفس از طریق بینی وجود نداشت، فرد مجبور بود از طریق دهان نفس بکشد. امروزه به جای تامپون از وسیله دیگری استفاده شده است که درد و مشکلات تنفسی تامپون را ندارد. استنت ها یا لوله های هوا از پلیمر یا سیلیکون ساخته می شوند و به جای تامپون در داخل بینی قرار می گیرند. در وسط این دستگاه سوراخی برای عبور هوا و تنفس تعبیه شده است. شخص هنگام برداشتن این لوله ها احساس دردی نمی کند.

دلیل شکل گیری بینی استخوانی چیست ؟

افرادی که بر روی بینی خود برآمدگی دارند اغلب از فرم نامناسب بینی خود رنج می برند. قوز بینی در اثر عوامل ژنتیکی و مشکلات ارثی ایجاد می شود و گاهی رشد بیش از حد استخوان ها و غضروف ها دلیل ایجاد قوز در بینی استخوانی است. آسیب دیدگی و آسیب جدی به بینی در سنین پایین می تواند به یکی از دلایل رشد بیش از حد بینی استخوانی و ایجاد برجستگی روی آن تبدیل شود. در اثر ایجاد این قوز، تقارن صورت تحت تأثیر قرار می گیرد و از این رو، نمای نامطلوبی از نیمرخ ایجاد می شود. این برجستگی استخوانی روی بینی باعث کاهش هارمونی اجزای صورت می شود که نیاز به جراحی استخوان بینی دارد.

تامپون بعد از جراحی بینی استخوانی 

کلام آخر

قبل از انجام این روش سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. مراقبت ها و دستورات پزشک را به خوبی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از این روش بگیرید و دچار خطرات و عوارض نشوید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)