شکل ظاهری بینی درحالت کلی شامل دو دسته استخوانی و گوشتی می شود. در عمل بینی زیبایی استخوانی نواقص و ایرادات بینی مانند فرم بد استخوان، بلند بودن بینی، قوز و مشکلات تنفسی بهبود می یابد. در فرایند این عمل زیبایی جراح با هدف بهبود در ظاهر بینی تغییراتی را در ساختار استخوان و غضروف ایجاد می کند. تکنیک مورد استفاده برای جراحی بینی استخوانی و همچنین شرایط و عوامل مختلف دیگر که در ادامه به آن می پردازیم در قیمت نهایی این جراحی زیبایی تاثیر گذار خواهد بود. در این مقاله قصد داریم به بررسی قیمت جراحی بینی استخوانی بپردازیم و در این زمینه اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

ویژگی بینی استخوانی

قبل از این که به بررسی قیمت جراحی بینی استخوانی بپردازیم لازم است که اطلاعاتی در مورد بینی های استخوانی داشته باشید. بینی های استخوانی بر خلاف بینی گوشتی پوست نازکی دارد و این مورد می تواند تاثیر مثبتی در روند جراحی زیبایی آن داشته باشد و به جراح کمک می کند تا راحت تر بتواند در حین جراحی به استخوان بینی دسترسی داشته و عیوب آن را اصلاح کند.

در حالت کلی بینی استخوانی دارای سه ویژگی بارز: قوز روی پل بینی، انعطاف پذیری و نازکی پوست و قوی بودن بافت ها و غضروف ها می باشد.

ساختار بینی دارای سه لایه اصلی می باشد لایه عضلاتی نازک، لایه غضروف استخوانی و لایه ای که داخل مخاط بینی را پوشانده است. بهترین جراح بینی در تهران، بینی را به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم بندی می کند و و تفاوت میان آن ها را در بافت و غضروف اعلام می کند، بینی های استخوانی دارای غضروف های مقاوم تر بوده و عمده مشکل و ایراد ظاهری آن ها در خمیدگی و انحنای بیشتر پل بینی است.

عوامل ارثی و یا شکستگی استخوان در سوانح مختلفی از قبیل تصادف موجب رشد بیش از حد غضروف بینی می شود که این امر را می توان عامل ایجاد مشکلات بینی استخوانی به شمار آورد. برخی آسیب ها و ضربه های شدید که در دوران کودکی به بینی وارد می شود تغییر شکل چندانی را در بینی ایجاد نمی کند ولیکن بعد از رشد دوران کودکی شکل بینی تغییر می کند و این افراد می توانند برای جراحی بینی استخوانی به جراح زیبایی مراجعه نمایند.

ویژگی بینی استخوانی

ویژگی بهترین پزشک:

❤️ داشتن تجربه کافیپزشک متخصص باید تجربه و سابقه بسیار خوبی داشته باشد.
✅استفاده از تجهیزات مناسبپزشک باید برای ارائه خدمات از تجهیزات خوب و پیشرفته استفاده کند.
❣داشتن برخورد محترمانهپزشک باید با تمامی بیماران رفتار و برخورد محترمانه داشته باشد.
⭐داشتن مدرک معتبرپزشک باید در این زمینه مدرک معتبر داشته باشد.

انواع روش های جراحی بینی استخوانی

براساس نظر پزشک زیبایی جراحی بینی استخوانی به دو روش باز و بسته قابل انجام است.

  • جراحی بینی استخوانی به صورت باز: در این روش از جراحی، پزشک در قسمت های زیرین سوراخ های بینی یک برش کوچک ایجاد کرده و بدین ترتیب تغییرات دقیق تری را به منظور بهبود ظاهر بینی بر روی استخوان و غضروف ها اعمال می کند. در جراحی بینی به صورت باز یک برش کوچک در بینی ایجاد می شود ولیکن با رعایت مراقبت های بعد از جراحی جای برش و زخم ایجاد شده به سرعت بهبود می یابد.
  • جراحی بینی استخوانی به صورت بسته: در این شیوه از عمل زیبایی بینی، جراح برش های را در داخل بینی ایجاد می کند و در مقایسه با روش باز جراح دید محدودتری برای غضروف، استخوان و بافت دارد و تنها می تواند عیوب جز ئی را بهبود بخشد. جراحی بینی به صورت بسته تورم کمتری دارد و معمولا در صورت لزوم از تزریق ژل بینی نیز استفاده می شود.

 

انواع روش های جراحی بینی استخوانی

تفاوت جراحی بینی استخوانی مردانه و زنانه

در حالت کلی فرایند عمل بینی استخوانی در میان مردان و زنان با هم فرقی ندارد و تقاوت اصلی میان آن ها مربوط به ویژگی های مختص به بینی مردان و زنان است. برخی از بارزترین این تفاوت ها به قرار ذیل است:

  • فرق آناتومی بینی و صورت زنان و مردان: همانطور که می دانید استخوان بندی و اجزای صورت مردان در مقایسه با صورت زنان بزرگ تر است و در مورد بینی نیز حجم غضروف و استخوان در بینی مردان بیشتر بوده و در نتیجه اندازه بینی آن ها بزرگتر خواهد بود. پزشک متخصص زیبایی در روند جراحی، ایجاد تغییرات برای بهبود در اندازه استخوان و غضروف را متناسب با سایر اجزای صورت ایجاد می کند. به عنوان مثال یک بینی کوچک برای صورت مردانه نمی تواند نتیجه دلخواه و مورد نظر متقاضی باشد و جراح نیز با دید و علم زیباشناسی که در این زمینه دارد تغییرات را با در نظر گرفتن استخوان بندی و سایر اجزای صورت اعمال می کند.
  • تفاوت در ضخامت پوست: بینی مردان در مقایسه با بینی زنان پوست ضخیم تری دارد و همانطور که می دانید ضخامت پوست برای عمل زیبایی بینی می تواند بسیار چالش برانگیز باشد. به عنوان مثال تغییراتی که در استخوان و غضورف بینی ایجاد می شود توسط لایه ضخیم پوست پوشانده شده و قابل مشاهده نخواهد بود و از سوی دیگر تورم جراحی بینی استخوانی با پوست ضخیم به کندی و در زمان طولانی تری بهبود می یابد. لذا با توجه به آنچه که گفته شد عمل بینی استخوانی در مردان به دلیل ضخامت پوست در مقایسه با عمل بینی استخوانی در زنان دشوارتر خواهد شد.

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

برای دریافت نتیجه دلخواه از عمل زیبایی بینی استخوانی لازم است که اقدامات و نکات قبل از عمل را رعایت کنید:

  • برای انجام جراحی بینی استخوانی در اولین مرحله پزشک جراح متخصص و باتجربه را برای این عمل زیبایی انتخاب کنید که لازم است برای این منظور به صورت حضوری به مطب او مراجعه کرده و نمونه کارهای او را مشاهده کنید و در صورت رضایت از نتایج عمل زیبایی او یک جلسه مشاوره با پزشک مربوطه را داشته باشید.
  • متقاضیان عمل بینی استخوانی برای این که به نتیجه رضایت بخش دست یابند بایستی تمامی دستورالعمل های پزشک در خصوص نکات قبل از عمل را به صورت دقیق رعایت کنند.
  • از مصرف داروهای مسکن و رقیق کننده خون مانند ایبوپروفن و آسپرین به مدت دو هفته قبل از عمل خودداری کنید.
  • از استعمال دخانیات و مصرف مشروبات الکلی به مدت دو هفته قبل از عمل اجتناب کنید.
  • چنانچه به دلیل ابتلا به بیماری خاصی دارو مصرف می کنید حتما این موضوع به پزشک جراح اطلاع دهید.
  • شب قبل از جراحی بینی استخوانی استحمام کنید.
  • شب قبل از عمل شام سبک میل کنید از 8 ساعت قبل از جراحی بینی ناشتا باشید.
  • آزمایشاتی که توسط پزشک تجویز می شود را قبل از عمل انجام دهید و در روز جراحی جواب آزمایشات و مدارک پزشکی را به همراه داشته باشید.
  • در روز جراحی بینی استخوانی یک ساعت قبل از زمان مقرر در کلینیک حاضر شوید و دو نفر از اعضای خانواده یا دوستان نزدیک را به همراه داشته باشید.

اقدامات قبل از جراحی بینی استخوانی

مراقبت های بعد از عمل زیبایی بینی استخوانی

بعد از اتمام جراحی بینی بایستی از انجام هر گونه فعالیتی خودداری کنید و در رختخواب استراحت کنید. لازم است که حتما در زمان استراحت سر خود را بالاتر از بدن نگه دارید زیرا این کار خونریزی و توزم بینی را تا حد زیادی کاهش می دهد. باندهای داخلی که در اتاق عمل در سوراخ بینی قرار گرفته به مدت 1 الی 7 روز در جای خود باقی می مانند و برای محافظت بیشتر پزشک یک آتل را بعد از اتمام عمل بر روی بینی قرار می دهد.

برخی افراد ممکن است بعد از گذشت چند روز پس از جراحی و یا بعد از برداشتن پانسمان ها کمی خونریزی و تخلیه مخاط و خون را داشته باشند که جای هیچگونه نگرانی نبوده و با استفاده قطره های بینی که توسط پزشک تجویز شده این موارد درمان می شوند.

از دیگر نکات مراقبتی بعد از جراحی بینی استخوانی می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • از انجام فعالیت های بدنی شدید مانند ورزش های سنگین و دویدن خودداری کنید.
  • در زمان عطسه و سرفه دهان خود را باز نگه دارید.
  • از برخی حالات صورت مانند خندیدن حتی الامکان خودداری کنید.
  • از مصرف غذاهای سفت که نیاز به جویدن دارد خودداری کنید و بهتر است حداقل به مدت 2 هفته غذاهای پرفیبر مانند میوه و سبزیجات بخورید.
  • از مسواک نرم استفاده کنید و سعی کنید مسواک را به آرامی بر روی دندان حرکت دهید.
  • لباس هایی که در قسمت جلو دارای زیپ یا دکمه هستند را بپوشید.
  • به منظور جلوگیری از ایجاد هر گونه فشار به بینی حداقل به مدت 4 هفته بعد از جراحی از عینک طبی و یا آفتابی استفاده نکنید.
  • تورم بعد از جراحی بینی استخوانی کاملا طبیعی بوده و به مرور از بین می رود البته در برخی افراد ممکن است تا یک سال در ناحیه بینی تورم داشته باشند. بعد از جراحی برای جلوگیری از کبودی در پلک و زیر چشم از کمپرس سرد استفاده کنید.

عوامل موثر در قیمت جراحی بینی استخوانی

با توجه به این که عوامل و فاکتورهای مهمی در جراحی بینی تاثیر گذار است از این رو نمی توان قیمت مشخصی را برای آن اعلام کرد. برخی افراد برای این که هزینه جراحی بینی را کاهش دهند به دنبال پزشکانی که این عمل زیبایی را هزینه کمتری انجام دهد، هستند ولیکن باید به این نکته توجه داشته باشند که بینی تاثیر بسزایی در زیبایی کلی چهره دارد و مراجعه به پزشک کم تجربه می تواند ریسک بزرگی باشد. برخی از عوامل موثر در قیمت جراحی بینی استخوانی به قرار ذیل است:

  • تجربه جراح: به طور قطع هرچقدر تجربه جراح برای عمل زیبایی بینی بالاتر باشد و تعداد عمل های بیشتری انجام داده باشد احتمال بروز مشکل در طول جراحی کمتر خواهد بود و متقاضی با خیالی آسوده از نتیجه نهایی می تواند به او مراجعه کند. به همین دلیل قیمت جراحی بینی استخوانی که توسط پزشکان باتجربه انجام می شود از سایر پزشکان بیشتر است.
  • نوع فرم بینی: مورد دیگر که در قیمت این جراحی زیبایی تاثیرگذار است نوع فرم بینی است. به عنوان مثال هزینه عمل بینی گوشتی به دلیل این که در حین عمل پزشک با چالش های بیشتری مواجه می شود از بینی استخوانی بیشتر است. در مورد قیمت جراحی بینی استخوانی نیز اگر این نوع بینی علاوه بر مشکلات ظاهری دارای انحراف نیز باشد روند جراحی نیز سخت تر خواهد بود و به همین دلیل پزشک هزینه بیشتری را دریافت می کند همچنین هرینه جراحی بینی ترمیمی در مقایسه با بینی که برای بار اول عمل می شود بیشتر خواهد بود.
  • مقدار تغییر در بینی: مشکل و ایراد بینی برخی افرد تنها قوز بوده ولی برخی دیگر علاوه بر قوز بینی دارای مشکل انحراف و افتادگی بینی می باشند که در این دو مورد فوق الذکر عمل مورد اول هزینه کمتری خواهد داشت زیرا مقدار تغییرات و همچنین مدت زمان جراحی کمتر از مورد دوم می باشد.
  • هزینه های جانبی: علاوه بر هزینه ای که برای جراحی بینی باید به پزشک پرداخت کنید هزینه های جانبی نیز وجود دارد که این مورد نیز در قیمت جراحی بینی استخوانی تاثیر گذار است. هزینه ویزیت جلسه مشاوره، آزمایش های قبل از عمل، عکاسی بینی و در صورت تجویز پزشک سی تی اسکن نمونه هایی از هزینه های جانبی برای عمل زیبایی بینی به شمار می آیند.

عوامل موثر در قیمت جراحی بینی استخوانی

آیا عمل بینی استخوانی با لیزر امکان پذیر است؟

یکی از تکنیک های جدید که در یک دهه گذشته برای جراحی بینی به کار می رود عمل زیبایی بینی با لیزر است. توجه داشته باشید که در جراحی بینی استخوانی، پزشک متخصص سعی در ایجاد تغییر در استخوان و غضروف بینی را داشته و با این کار مشکلات بینی را بهبود می بخشد تا بتواند نتیجه دلخواه و مورد نظر شما را محقق سازد.

لذا تابش نور با دستگاه لیزر نمی تواند تاثیر چندانی در جراحی بینی استخوانی داشته باشد زیرا این تکنیک تنها مشکلات سطحی و پوست روی بینی را درمان می کند و نمی توان با این شیوه تغییراتی در ساختار استخوان بینی و بافت های آن اعمال کرد.

کلام آخر

در این مقاله به عوامل تاثیر گذار در قیمت جراحی بینی استخوانی اشاره کردیم. یکی از مهم ترین این عوامل انتخاب جراح ماهر و با تجربه است. به این نکته توجه داشته باشید که شما با انتحاب یک جراحی زیبایی با تجربه تنها یک بار برای عمل بینی هزینه می کنید و بیمار در آینده نیازی به جراحی ترمیمی نخواهد داشت.

3.5/5 - (2 امتیاز)