ما در این مقاله سعی داریم شما را با قیمت پروتز سینه آشنا کنیم. برخی از خانم ها معتقدند که سینه هایشان بسیار کوچک است یا اندازه و شکل آن ها نامتعادل است یا در برخی از خانم ها سینه هایشان به طور کامل رشد نکرده است یا بعد از بارداری، تغییر وزن یا افزایش سن شکل خود را تغییر دادند. کاشت سینه مانند بسیاری از جراحی های زیبایی دیگر متأسفانه تبدیل به مد شده است، در صورتی که برای بسیاری از افرادی که این عمل را انجام می دهند می گویند این کار ضروری نیست یا حتی منع پزشکی برای چنین کاری دارند. در ادامه برای آشنا شدن با قیمت پروتز سینه با ما همراه باشید.

فهرست مطالب

پروتز سینه چیست ؟

پروتز سینه یک جراحی زیبایی است که برای اهداف مختلف استفاده می شود. این جراحی با هدف افزایش سایز سینه یا ایجاد تقارن انجام می شود و به طور کلی به عنوان یک عمل زیبایی شناخته می شود. بسیاری از افراد می توانند به این جراحی زیبایی متوسل شوند. به عنوان مثال افرادی که دارای سینه های ژنتیکی کوچک هستند یا به دلیل بارداری یا شیردهی شکل مورد نظر سینه های خود را از دست دادند می توانند به این روش جراحی متوسل شوند.

پروتز سینه چیست ؟

ویژگی پزشک متخصص:

❤️ داشتن تجربه کافیپزشک متخصص باید تجربه و سابقه بسیار خوبی داشته باشد.
✅استفاده از تجهیزات مناسبپزشک باید برای ارائه خدمات از تجهیزات خوب و پیشرفته استفاده کند.
❣داشتن برخورد محترمانهپزشک باید با تمامی بیماران رفتار و برخورد محترمانه داشته باشد.
⭐داشتن مدرک معتبرپزشک باید در این زمینه مدرک معتبر داشته باشد.

نحوه انجام جراحی پروتز سینه

در ادامه با نحوه انجام جراحی پروتز سینه آشنا می شوید :

مشاوره جراحی :

در مرحله اول ساخت پروتز سینه، پزشک متخصص وضعیت جسمانی فرد را معاینه و بررسی می کند. در طی این جلسات مشاوره، هدف و انتظارات بیمار پس از جراحی مشخص می شود. سپس پزشک بهترین روش جراحی را بر اساس خواسته ها و شرایط فیزیکی بیمار تعیین می کند. سوابق پزشکی بیمار باید بررسی شود تا مشکلی در رابطه با عمل وجود نداشته باشد.

انجام آزمایشات و عکس برداری :

پس از جلسات مشاوره، پزشک آزمایشات و تصویربرداری خاصی را برای بیمار تجویز می کند تا وضعیت سلامتی وی و اینکه آیا کاندید عمل جراحی است به دقت بررسی شود.

آماده سازی قبل از عمل :

پس از انتخاب اندازه پروتز و انجام آزمایشات، پزشک رژیم غذایی خاصی را برای فرد تعیین می کند. برخی از داروها را می توان قطع کرد.

عمل جراحی :

برای انجام جراحی پروتز سینه، بیمار بیهوش شده و جراح پروتز انتخابی را طبق روش تعیین شده در قفسه سینه فرد قرار می دهد. در طی جراحی ایمپلنت سینه، برش هایی در زیر سینه، زیر بغل یا اطراف نوک سینه ایجاد می شود.

بازیابی بعد از جراحی :

پس از عمل پروتز سینه، بیمار برای به هوش آمدن به اتاق ریکاوری می رود. سپس داروهای مسکن و ضد التهاب تجویز می شود. دوره نقاهت و مدت درمان برای هر فرد متفاوت است و به مشخصات فیزیکی بیمار و روش جراحی بستگی دارد. جراحی ایمپلنت سینه 1 تا 3 ساعت طول می کشد. مدت زمان نقاهت بعد از جراحی به شدت درد، سن بیمار، عوارض بستگی دارد.

نحوه انجام جراحی پروتز سینه

بعد از جراحی پروتز سینه چه مراقبت هایی باید انجام شود ؟

استراحت مطلق تا یک هفته یکی از ضروریات مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه است. پس از جراحی پروتز سینه، حرکات بازو باید برای چند هفته محدود شود و از بلند کردن اجسام سنگین خودداری شود. انجام تست های ویژه و دوره ای معاینات از مهمترین نکات مراقبتی بعد از جراحی می باشد. این پروتز سینه محسوب می شود زیرا با انجام این معاینات بهبودی و سلامتی بیمار تایید می شود. باند ها و پانسمان ها را باید به موقع تعویض کرد و محل زخم را تمیز و خشک نگه داشت. رعایت این نکته از بروز عوارضی مانند عفونت جلوگیری می کند. استفاده منظم از مسکن ها و ضد التهاب ها برای کنترل درد و تورم بسیار مهم است. چند هفته پس از جراحی پروتز سینه، پزشک می تواند برنامه ورزشی را به بیمار پیشنهاد دهد.

نحوه انجام جراحی پروتز سینه 

انواع برش در جراحی پروتز سینه :

جراحی پروتز سینه با برش ها مختلفی انجام می شود که در ادامه به آن می پردازیم :

برش در دور هاله سینه :

برش دور سینه نوع دیگری از برش است که در جراحی پروتز سینه استفاده می شود. این نوع برش یک اسکار قابل مشاهده بر جای می گذارد، بنابراین پزشکان و بیماران آن را دوست ندارند.

برش زیر سینه :

رایج ترین نوع برش در جراحی پروتز سینه، برشی است که در زیر سینه قرار دارد. پزشکان ترجیح می دهند از این نوع برش استفاده کنند زیرا جای زخم کمتری بر جای می گذارد. این نوع برش در طول 5 تا 4 سانتی متر ایجاد می شود.

برش زیر بغل :

برش زیر بغل یکی دیگر از روش های برش در این جراحی است. در این نوع برش، جراح دید کافی برای قرار دادن پروتز در بافت سینه را ندارد. بنابراین از این نوع برش به ندرت و در مواقع خاص استفاده می شود.

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای جراحی پروتز سینه هستند ؟

زنانی که از ظاهر سینه خود ناراضی هستند، کاندیدای مناسبی برای جراحی ایمپلنت سینه هستند. افرادی که سینه های نامتقارن دارند. زنانی که سینه های مادرزادی یا ژنتیکی تغییر شکل دادند. افرادی که سینه هایشان از دست رفته یا سینه های آن ها به اندازه کافی رشد نکرده است. به دلیل کم شدن وزن شدید، دچار افتادگی و کاهش حجم سینه شدند. زنانی که به دلیل سرطان مجبور به برداشتن سینه های خود شدند.

عوارض جراحی پروتز سینه :

خونریزی در بستر عمل که یک عارضه نادر است و می تواند چند روز پس از عمل اتفاق بیفتد. بروز عفونت که عارضه بسیار نادری است و در صورت بروز گاهی با دارو کنترل می شود اما گاهی لازم است پس از کنترل عفونت پروتز را خارج کرده و پروتز دیگری جایگزین آن شود. اختلال در حس ناحیه نوک پستان و هاله اطراف آن که از همان روزهای اول عمل در بسیاری از افراد مشاهده می شود و به تدریج بهبود می یابد اما در ده درصد موارد می تواند دائمی شود. این وضعیت ممکن است در عملکرد جنسی یا مراقبت از شیردهی اختلال ایجاد کند. همیشه در اطراف پروتز بافتی توسط بدن تشکیل می شود که در واقع واکنش بدن به ترمیم است، اگر ضخامت این بافت زیاد باشد از صافی و یکنواختی پروتز می کاهد و به تدریج می تواند باعث عدم تقارن دو طرفه شود. علت این وضعیت ناشناخته است و به برند پروتز بستگی ندارد.

میزان ماندگاری پروتز سینه چقدر است ؟

بسیاری از افراد فکر می کنند که پس از جراحی بزرگ کردن سینه، شکل سینه ها همیشه ثابت می ماند. اما واقعیت این نیست. زیرا شکل و فرم سینه حتی پس از کاشت سینه با کم شدن وزن، افزایش وزن، بارداری، شیردهی، افزایش سن و پارامترهای مختلف دیگر تغییر می کند. میانگین طول عمر پروتز سینه حدود 20 سال است. به طور طبیعی، پروتز سینه زنانی که فعالیت بدنی بالایی را برای مدت معینی انجام می دهند در مقایسه با کسانی که تمرینات و حرکات کمتری انجام می دهند، انجام می شود. برای اینکه ارزیابی خوبی از وضعیت و موقعیت پروتزهای سینه خود داشته باشید، بهترین توصیه و پیشنهاد این است که 10 تا 15 سال پس از عمل به طور مرتب توسط پزشک و متخصص معاینه شوید و در صورت لزوم سونوگرافی انجام دهید.

انواع پروتز سینه

در ادامه انواع پروتز سینه را بررسی می کنیم :

پروتز های سالینی :

این نوع پروتز با سرم سالین پر می شود که مخلوطی از آب نمک استریل شده است. پروتزهای سالین دارای دیواره سیلیکونی ضد آب بوده و سخت تر از پروتزهای سیلیکونی هستند. ایمپلنت‌های سالین شکل طبیعی ندارند و افرادی که می‌خواهند بافت سینه‌شان بزرگ‌تر و پرتر از حد طبیعی باشد این نوع ایمپلنت‌ها را انتخاب می کنند. ایمپلنت های سالین توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شده و در زنان بالای 18 سال استفاده می شود. کاشت سالین برای زنانی که بافت طبیعی سینه آن ها بسیار کوچک و نازک است مناسب نیست. ایمپلنت های سالین ارزان تر از ایمپلنت های سیلیکونی هستند و نیاز به برش کوچکتری در بافت سینه دارند. اگر پروتزهای نمکی به دنبال یک ضربه بسیار شدید پاره شوند، ترکیب داخل آن توسط بدن جذب می شود.

پروتز های سیلیکونی :

آن ها با ژل سیلیکون پر شدند و بسیار شبیه بافت طبیعی سینه هستند. برای افرادی که نمی خواهند بافت سینه آن ها بعد از جراحی ایمپلنت سینه خیلی بزرگ شود استفاده می شود. پروتزهای سیلیکونی گرانتر از پروتزهای سالین هستند. اگر قرار باشد پروتزهای سیلیکونی در بافت سینه گذاشته شود، برش بزرگتری توسط جراح برای قرار دادن پروتز ایجاد می شود. پروتزهای سیلیکونی به دو گروه گرد و قطره ای تقسیم می شوند. در نوع گرد پروتزهای سیلیکونی، پروتز شکلی شبیه به نیمکره دارد. در نوع اشکی شکل و ظاهر پروتز شبیه به خود سینه است و برای افرادی که می خواهند سینه ای کاملا طبیعی داشته باشند استفاده می شود.

انواع پروتز سینه 

بهترین برند پروتز سینه چه نوع برندی است ؟

در ادامه با بهترین برند های پروتز سینه آشنا می شوید :

آلرگان :

این شرکت آمریکایی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پروتز سینه در جهان است. پروتز سینه آلرگان به دلیل محصولات بادوام و متنوع شناخته شده است.

سیلیمد :

این شرکت برزیلی یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پروتز در جهان است. فرم سینه های سیلیکونی از مواد پیشرفته ساخته شده و در اندازه ها و اشکال مختلف موجود است.

منتور :

منتور متعلق به شرکت پزشکی عمران یکی از برندهای مطرح در زمینه کاشت سینه می باشد. این شرکت محصولاتی با کیفیت بالا تولید می کند که بیشتر به دلیل طراحی طبیعی و احساس راحتی شناخته شده است.

ناگور :

ناگور یک شرکت انگلیسی متخصص در تولید پروتز سینه است. این برند محبوب به دلیل کیفیت بالای محصولات خود و تنوع در انواع محصولات از جمله سینه های گرد و اشکی شناخته شده است.

قیمت پروتز سینه

قیمت پروتز سینه به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه آن را بررسی می کنیم :

  • موقعیت جغرافیایی مطب و یا مرکزی که قرار است در آن به انجام جراحی بپردازید.
  • میزان تخصص پزشک جراح تاثیر زیادی در قیمت پروتز سینه دارد.
  • کیفیت و نوع پروتزی که قرار است در جراحی پروتز سینه بکار گرفته شود.
  • میزان مشکلاتی که باید در روند جراحی برطرف شود.

دلیل پایین آمدن سینه بعد از پروتز سینه چیست ؟

یکی از مشکلات احتمالی بعد از جراحی ایمپلنت سینه، افتادگی سینه ها است. این مشکل می تواند به دلیل عوامل متعددی از جمله انتخاب نامناسب اندازه یا شکل پروتز، روش جراحی انتخاب شده یا حتی پاسخ طبیعی بدن به پروتز سینه ایجاد شود. اگر پروتز انتخابی با اندازه و شکل سینه شما سازگاری نداشته باشد، خطر افتادگی دارد. به عنوان مثال، اگر پروتزی را انتخاب کنید که برای بافت سینه شما بیش از حد بزرگ باشد، خطر افتادگی آن وجود دارد. روشی که جراح برای قرار دادن پروتز استفاده می کند می تواند تأثیر داشته باشد. برخی از روش ها ممکن است باعث افتادن پروتز در زیر بافت سینه شود.

برخی از زنان ممکن است واکنش طبیعی به پروتز را تجربه کنند که باعث افتادگی سینه می شود. این می تواند به دلیل تغییرات وزن، سن یا حتی هورمون ها باشد. افتادگی سینه با جراحی اضافی قابل بهبود است. در طی این جراحی می توان پروتز را جایگزین کرد یا بافت سینه را فشرده کرد تا به شکل ایده آل خود بازگردد. به یاد داشته باشید که قبل از انجام هر نوع جراحی ایمپلنت سینه با پزشک یا جراح خود مشورت کنید زیرا می تواند به شما کمک کند انتظارات واقع بینانه داشته باشید و انتخاب هایی داشته باشید که به بهترین نتیجه برای شما منجر شود.

قیمت پروتز سینه

کلام آخر

قبل از انجام این روش سعی کنید بهترین کلینیک و بهترین پزشک را انتخاب کنید و با آگاهی دست به انجام این روش بزنید. مراقبت ها و دستورات پزشک را به خوبی انجام دهید تا نتیجه مناسبی از این روش بگیرید و دچار خطرات و عوارض نشوید. ممنون از این که تا آخر این مقاله همراه ما بودید. نظرات و پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

5/5 - (1 امتیاز)